Vyhrajte nutričně vyváženou stravu v podobě oblíbeného Stymo Proteinu

Vyhrajte nutričně vyváženou stravu v podobě oblíbeného Stymo Proteinu

Při příležitosti spuštění nového webu jsme pro vás na našich sociálních sítích vyhlásili soutěž o oblíbený Stymo Protein. Výherci soutěže byly 14. 3. 2024 vyhlášeni pod soutěžními příspěvky na našem instagramovém nebo facebookovém profilu.

Jak se zapojit do soutěže? 

 

Soutěž probíhá od 7. 3. 2024 do půlnoci 13. 3. 2024. Zapojit se může každý, kdo splní následující podmínky:

  • Bude sledovat náš na profil na Facebooku či Instagramu (dle toho, na jaké síti se do soutěže zapojíte)
  • Dá like soutěžnímu příspěvku.
  • Označí do komentáře jiného uživatele.

Každý, kdo tyto podmínky splní, bude zařazený do slosování. To proběhne 14. 3. 2024. Výherce označíme v komentáři pod soutěžním příspěvkem a vyzveme ho, aby nám zaslal soukromou zprávu.

O co hrajeme?

 

Šanci na výhru má rovnou šest z vás, přičemž tři výherce vyhlásíme na Instagramu a tři výherce na Facebooku. Vítězové od nás dostanou 1 balení Stymo Proteinu – veganského proteinového mixu s 52 aktivními složkami.

Nutričně kompletní protein obsahuje mix rostlinných bílkovin z rýže, hrášku, fazolí mungo, semínek chia i konopí a další složky, které pokryjí dodání všech 9 potřebných esenciálních aminokyselin. Dále obsahuje široké spektrum probiotik pro udržení zdravého mikrobiomu ve střevech, vlákninu, minerály a vitamíny nezbytné pro fungování celého těla.

Stymo Protein vhodný na cesty

Jak zní pravidla soutěže?

 

Vyhlašovatelem soutěže je Ramissio LTD, odštěpný závod, se sídlem Za Hládkovem 973/4, Praha 6, 169 00 (dále jen „Vyhlašovatel“).

Soutěže se může zúčastnit jakákoli fyzická osoba s trvalým pobytem na území České republiky nebo Slovenské republiky. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci Vyhlašovatele a jejich rodinní příslušníci.

Tato soutěž není spotřebitelskou soutěží nebo loterií ani veřejným příslibem. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo soutěž kdykoli, i bez udání důvodu, ukončit, odvolat, zrušit nebo změnit její podmínky.

Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována nebo spojena se společností Meta Platforms, Inc. a Meta Platforms, Inc. za ni neručí. Informace poskytnuté v rámci soutěže poskytujete pořadateli a nikoli Instagramu nebo Facebooku (Meta Platforms, Inc.). Všechny dotazy, komentáře nebo stížnosti ohledně soutěže musí být směrovány pořadateli či organizátorovi soutěže, nikoliv Instagramu nebo Facebooku (Meta Platforms, Inc.).

Soutěž probíhá od 7. 3. 2024 do 13. 3. 2024 na instagramovém účtu Vyhlašovatele: https://www.instagram.com/ramissio_com/ a facebookové stránce Vyhlašovatele: https://www.facebook.com/RamissioCZ

Do soutěže se soutěžící přihlásí splněním následujících podmínek:

  • Sledovat profil @ramissio_com v případě Instagramu nebo @RamissioCZ v případě Facebooku.
  • Dát like na soutěžní příspěvek.
  • Označit do komentáře jiného uživatele, který miluje čokoládu.

Každý soutěžící se může zapojit pouze jedním komentářem k soutěžnímu příspěvku na Instagramu a jedním komentářem na Facebooku – při nesplnění podmínek bude soutěžící ze soutěže vyloučen.

Účast v soutěži je dobrovolná a účastník vyjadřuje účastí v soutěži svůj souhlas s jejími pravidly.

Splněním podmínek a přidáním soutěžního komentáře soutěžící souhlasí se zpracováním poskytnutých osobních údajů pro účely realizace této soutěže dle Pravidel a s jejich odpovídajícím zpracováním ze strany Vyhlašovatele, a to v rozsahu údajů uvedených na Instagramu a Facebooku. Osobní údaje budou po dobu trvání soutěže užity pro účely vedení soutěže, její organizace a vyhodnocení dle těchto pravidel a uchovány 30 dní po ukončení soutěže z důvodu kontroly dodržení pravidel a předání výher. Soutěžící také souhlasí s uvedením svého jména v případě výhry na webových stránkách, na instagramovém účtu a facebookové stránce Vyhlašovatele.

Správcem ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů je Vyhlašovatel. Právním důvodem je souhlas soutěžícího, který je udělen na dobu počínající poskytnutím souhlasu v rámci soutěže do případného písemného odvolání souhlasu, maximálně však na 2 roky od jeho poskytnutí. Souhlas může soutěžící kdykoliv odvolat na kontaktu objednavky@ramissio.com. Soutěžící bere účastí v soutěži na vědomí, že disponuje právy dle příslušné právní úpravy a že poskytnutí údajů je dobrovolné, jejich zpracování je transparentní, soutěžící má právo na informace, na přístup ke svým zpracovávaným osobním údajům a právo na opravu svých osobních údajů, výmaz a likvidaci nesprávných osobních údajů.

Výhra bude zaslána společností Ramissio LTD, odštěpný závod soutěžícímu poštou v návaznosti na splnění všech podmínek, a to nejpozději do 3 týdnů od vyhlášení a kontaktování výherce. Výhrou v soutěži je jedno balení Stymo Protein pro každého z výherců.

← Starší článek Novější článek →

Nejnovější články

RSS
Zapojte se do soutěže o kolagenovou směs Rays Anti-age Grep

Zapojte se do soutěže o kolagenovou směs Rays Anti-age Grep

Od Včeliště Lepidus

Vyzkoušejte své štěstí a zasoutěžte si na našem instagramovém nebo facebookovém profilu o oblíbený Rays Anti-age s grepovou příchutí. Kolagenová směs kombinuje velmi účinné látky...

Číst více
Jak se připravit na dovolenou?
Zdraví Zkušenost

Jak se připravit na dovolenou?

Od Vladimír Drozd

Polovina prázdnin je za námi, takže období dovolených je v plném proudu. Mnozí z nás si konečně mohli odpočinout od každodenních povinností a rutiny, změnit...

Číst více